Πορεία αλληλεγγύης σε πρόσφυγες, μετανάστες/τριες | Αναρχική Ομοσπονδία

Πορεία αλληλεγγύης στους πρόσφυγες και μετανάστες/τριες

Σάββατο 21 Νοεμβρίου | 12:00 μ.μ. | Βικτώρια

Από την κόλαση του πολέμου στην Ευρώπη Φρούριο

Η Ε.Ε, οι Η.Π.Α., η Ρωσία, το ελληνικό, τουρκικό και συριακό Κράτος καθώς και οι φονταμενταλιστές του ISIS οδηγούν εκατομμύρια ανθρώπους στο θάνατο και στην εξαθλίωση.

Η ενδοκαπιταλιστική σύγκρουση συμφερόντων και οι κρατικοί ανταγωνισμοί και πόλεμοι τους ξεριζώνουν από τα σπίτια τους, τους κλείνουν τα χερσαία περάσματα και τους πνίγουν στις θάλασσες, τους στοιβάζουν στα λιμάνια και στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.  Όσοι επιβιώσουν και καταφέρουν να περάσουν τα ευρωπαϊκά σύνορα, θα συνεχίσουν να εξαθλιώνονται, είτε σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, είτε μαζί με όλους εμάς τους ντόπιους, στα γρανάζια της καπιταλιστικής ανάπτυξης.

Να αγκαλιάσουμε τα ταξικά μας αδέρφια γιατί μαζί τους θα βρεθούμε ενάντια σε αυτούς που λεηλατούν, ελέγχουν και καταπιέζουν τη ζωή μας, που εκμεταλλεύονται την εργασία μας, και ξεριζώνουν λαούς από τα σπίτια τους – για να μην ξεχνάμε πως άρχισαν όλα στο Αφγανιστάν, το Ιράκ, τη Συρία, τη Βόρειο Αφρική.
Να σπάσουμε τα σύνορα που θέλουν να χτίσουν ανάμεσα σε ντόπιους και ξένους, ρίχνοντας τα σύνορα και τους φράχτες που οδηγούν στις καθημερινές εκατόμβες ανθρώπων.
Ανθρώπων της δικής μας τάξης.

CT3w5QIWIAMBuVq

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.